flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

22 червня 2020, 17:28

Суд обрав запобіжний  захід у вигляді тримання під вартою

 

           19 червня 2020 слідчим суддею Ренійського районного  суду Одеської області розглянуто клопотання слідчого Ренійського ВП Ізмаїльського ВП ГУНП в Одеській області погоджене з прокурором Ізмаїльської місцевої прокуратури про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою гр. А., підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

           Підставою для внесення клопотання, стало те, що гр. А підозрюється у скоєнні  тяжкого злочину, раніше судимий, є особою відносно якої встановлено адміністративний нагляд,  ніде не працює, веде антисоціальний спосіб життя, у зв’язку з чим, на думку органу досудового слідства,  у подальшому він може переховуватися від органів досудового розслідування і суду з метою ухилення від покарання та може продовжити свою протиправну діяльність.

          Матеріалами справи підтверджені ризики, передбачені ст. 177 КПК України, та жоден із більш м’яких запобіжних заходів, передбачених частиною першою ст. 176 КПК України, не може запобігти доведеним під час розгляду справи ризикам.

           Клопотання задоволено, підозрюваному обрано дану міру запобіжного заходу.

 

          Наразі ще тривають слідчі дії.