flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання із Днем працівників суду

13 грудня 2019, 15:25

Шановні судді та працівники судів, органів та установ системи правосуддя!

Від імені Вищої ради правосуддя та від мене особисто прийміть щирі вітання

з Днем працівників суду!

 

З нагоди нашого професійного свята хотів би висловити слова вітання та підтримки кожному судді, адже здійснення правосуддя вами сьогодні відбувається у надскладних умовах динамічних законодавчих та суспільних перетворень, високої соціальної напруги та дефіциту суддівських кадрів.

Я вдячний кожному судді, кожному працівнику суду, органам та установам системи правосуддя, які попри труднощі своєю щоденною працею забезпечують функціонування складного механізму судової влади в Україні та розгляд майже чотирьох мільйонів судових справ.

Вірю, що ваш професіоналізм, відповідальність та сумлінне виконання обов’язків стануть запорукою нинішніх і майбутніх досягнень системи правосуддя нашої країни та дадуть кожному громадянину можливість реалізувати право на справедливий суд та захистити порушені права, свободи і законні інтереси.

Щиро зичу суддям та усім працівникам судів, органів та установ системи правосуддя міцного здоров’я, успіхів, емоційної стійкості, незалежних принципових рішень і вчинків та віри у майбутнє нашої держави! 

 

 

З повагою
Голова Вищої ради правосуддя                                                 А.А. Овсієнко