flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«День відкритих дверей»

27 жовтня 2017, 10:49

У Ренійському районному суді Одеської області пройшов «День відкритих дверей» для учнів 10 класу Ренійської ЗОШ № 3

  

     З метою популяризації і підвищення прозорості діяльності місцевих загальних судів 27 жовтня 2017 року у Ренійському районному суді Одеської області для учнів Ренійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 пройшов черговий день відкритих дверей.

     Учасниками вказаного заходу були учні 10 класу разом із вчителем правознавства – Мудрик І.А.

 

 

       Учні мали змогу заслухати доповідь голови суду Сорокіна К.В. про судові реформи та нововведення у законодавстві з питань судоустрою; поспілкуватися із працівниками суду, яким ставили питання які їх цікавили найбільше, серед яких були питання пов’язані з призначенням покарання неповнолітнім – щодо строку на який особа може бути засуджена.

Заступник керівника апарату суду Кобенко К.М. провела екскурсію приміщенням суду. Діти ознайомились з приміщенням суду, системою фіксування судового процесу  та системою проведення відеоконференціі. Також учні побували в канцелярії суду, залах судових засідань, в архіві суду та побачили як зберігаються справи.

            Після зустрічі учні між собою обговорювали гарні враження під час перебування у суді. Від цієї зустрічі залишилися позитивні емоції та приємні враження у всіх учасників заходу.