flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільна нарада між працівниками Ренійської районної влади, правоохоронними органами, судом та підприємцями.

10 квітня 2013, 12:15

Наприкінці березня 2013 року відбулась спільна нарад між працівниками Ренійської районної влади, правоохоронними органами, судом та підприємцями.

На даній нараді була обговорена ситуація з приводу підвищення криміногенної обстановки в районі. Цьому передували такі факти як: жорстоке вбивство голови СГК "Новосільке"  Ренійського району - М.Кокоша та не менш жорстоке вбивство ренійського підприємця Б.Іванова.

Сумну реальність - зростання злочинності також констатувала у своєму виступі голова Ренійського районного суду Т.А.Бешлієва.

Тетяні Анатоліївні, за її власним визнанням, імпонувала активність підприємців які небайдужі і готові допомогти в справі встановлення камер відеоспостереження. "Я пропоную намітити конкретні терміни їх встановлення - сказала керівник райсуду. - Не думаю що для підприємців це будуть великі витрати. А ось до того, що тут фінансову допомогу може надати бюджет, я ставлюся песимістично...". Торкнулася Т. А. Бешлієва і випадків крадіжок грошей з банкоматів, зауваживши, що цим нерідко промишляють ніде непрацюючі особи, які зловживають спиртним, які обкрадають таким чином своїх близьких родичів. "Тому  встановлення відеокамер, потрібно не тільки біля банкоматів, куди зловмисники приходять вже "підготовленими", ховаючи обличчя під капюшонами, а й по периметру магазинів та домоволодінь. І щоб не вийшло як у покійного Михайла Георгійовича Кокоша: камера спостереження у нього була, але тільки на хвіртку. А злочинці прийшли з боку городу - вони теж зналии як йти" - зауважила Тетяна Анатоліївна. Що ж стосується інформування населення про стан злочинності в районі, то на думку голови суду це відбувається епізодично: "Преса повинна писати не тільки про те які скоєні злочини, але й про те -  яке понесено покарання". І привела факти: "Чотири вбивства розкрито. Винні отримали терміни. Слухалася справа щодо подвійного вбивства пенсіонерів у селі Долинське Ренійського району, вже є вирок - 15 років позбавлення волі".

 

 

 

                                                                                         Газета "Ренійський вісник"

                                                                                         від 29.03.2013р. № 25-26