flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРИМУСОВЕ ВИДВОРЕННЯ ГРОМАДЯН ІСЛАМСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ АФГАНІСТАН ЗА МЕЖІ ТЕРИТОІЇ УКРАЇНИ

07 квітня 2015, 15:28

 30.03.2015 року о 15 годині 35 хвилин під час здійснення охорони державного кордону України, прикордонним нарядом « Прикордонний патруль», в районі прикордонного знаку № 1341 на відстані 1000 метрів  від лінії державного кордону України на шляху сполучення с. Орлівка – м. Рені Одеської області було виявлено та затримано іноземних громадян, які назвалися громадянами Ісламської Республіки Афганістан. Означені громадяни, будучи іноземними громадянами, незаконно перетнули державний  кордон України з Республіки Молдова та незаконно знаходилися на території України  без документів, що посвідчують їх особу.

       В подальшому  при проведенні перевірочних заходів було встановлено, що дані громадяни  незаконно, перетнувши державний кордон у пункті пропуску для міжнародного автомобільного сполучення « Рені-Джурджулешти», прибули на територію України  з Туреччини у причепі вантажного транспортного засобу, маючи наміри потрапити на заробітки до країни Європейського Союзу.

       Судом було винесено постанови про примусове видворення громадян Ісламської Республіки Афганістан за межі території України з послідуючим затриманням на  термін 6 (шість) місяців, з розміщенням в пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України.