flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем працівників суду!

15 грудня 2023, 11:09

Привітання Вищої ради правосуддя з Днем працівників суду

Шановні судді та працівники суду, прийміть наші найщиріші вітання з нагоди професійного свята.

Кожен з вас, усвідомлюючи відповідальність перед державою і громадянами, попри вкрай жорсткі умови роботи під час війни та кадровий дефіцит, робить все можливе для того щоб правосуддя продовжувалося і люди мали змогу захистити свої права. 

Справедливий суд – основа суверенітету, гарант правової держави. Суспільство покладає на суд великі надії. Обравши шлях служіння справедливості, ви з гідністю несете високе звання працівників суду.

Зичимо вам стійкості, сили і наснаги.

Зі святом.

 

Привітання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

Від імені Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та від себе особисто щиро вітаю суддів та працівників судових установ України з професійним святом!

Ваша діяльність має надзвичайно важливе значення в дотриманні принципів і цінностей, визначених Конституцією України. Неупереджений, незалежний і справедливий суд – запорука сталого розвитку країни і зростання добробуту українців, довіри громадян до влади.

Нехай почесна місія з відстоювання справедливості, захисту прав і свобод людей спонукає вас демонструвати найкращі результати в роботі. Бажаю усім нам виправдати сподівання українців на ефективне правосуддя в ім’я утвердження Закону.

Добра, міцного здоров’я, щастя та злагоди в родинах!

Витримки, оптимізму та сили духу на шляху до Перемоги та миру!

Голова ВККСУ Роман Ігнатов

 

Привітання Верховного Суду з Днем працівників суду

Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники суду.

Попри війну робота судової системи не зупинялася ні на день. У надскладні для країни часи судді та працівники апаратів судів продовжують сумлінно й наполегливо працювати для того, щоб кожен, чиї права були порушені, міг отримати своєчасний і справедливий судовий захист.

Пишаємося й колегами, котрі стали на захист держави, долучившись до Сил оборони.

Працюймо для наближення Перемоги разом!

 

Привітання Голови Ради суддів України з Днем працівників суду

Шановні працівники апарату судів! Колеги-судді!

Від імені Ради суддів України та від себе особисто щиросердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників суду!

І хоча правосуддя здійснюється суддями – це їхній обов'язок, забезпечуєте виконання цього обов'язку саме ви – невтомні працівники апарату. Саме ви заставляєте заводитися і рухатися цей складний механізм, до яких належить суд - від найменшого місцевого загального до найвищого Верховного Суду.

Можна багато говорити про важливість і особливість вашої роботи, про навантаження і відповідальність, які ви розділяєте разом з суддями, задля забезпечення і дотримання принципів верховенства права, про високий професіоналізм, що притаманний кожному з вас на своєму робочому місті. Але головними вашими спільними рисами були і залишаються вірність та відданість професії попри всі випробування і труднощі, які доводиться переживати в останні роки.

Я знаю і вірю, що у суддівській спільноті, серед працівників апарату судів та судових установ, більшість тих, хто вірою та правдою служить людям і державі, тому жодні виклики, ризики, перестороги не стануть на заваді тим, хто дійсно бачить Україну великою правовою державою, хто боронить її в лавах Збройних Сил України, хто свято вірить у нашу Перемогу!

У день професійного свята я з усією повагою щиро бажаю вам здоров’я, добра, щастя й удачі, життєвої наснаги, нових здобутків у професійній діяльності, радості у ваших домівках і родинах.

Віримо в Україну! Віримо в наші Збройні Сили!

З повагою

Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

Привітання т.в.о. Голови ДСА України з Днем працівників суду

Шановні судді та працівники апаратів судів!

Від імені Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть сердечні вітання з професійним святом – Днем працівників суду! 

Сьогодні кожен з Вас, незважаючи на труднощі та безпрецедентні безпекові виклики, віддано продовжує забезпечувати кожному, хто цього потребує, право на справедливий суд. 

Дякую всім суддям та працівникам апаратів судів, які зі зброєю в руках боронять суверенітет і незалежність нашої держави, відстоюють ідентичність Українського народу й незворотність європейського майбутнього України. 

Від душі бажаю кожному з Вас натхнення, невтомності, невичерпної енергії, наснаги та витримки, легкої удачі в усіх починаннях, непохитної віри у себе та свою професію. Миру та благополуччя! 

З повагою

Колектив та т. в. о. Голови ДСА України Максим Пампура

 

Привітання Голови Служби судової охорони з Днем працівників суду

Шановні судді та працівники судових установ!
 
Від імені Служби судової охорони та від себе особисто вітаю Вас і співробітників установ Феміди з Днем працівників суду! Ви обрали для себе нелегку й почесну професію – служіння правосуддю.
 
У ці складні часи ви з гідністю тримаєте правниче поле нашої країни, забезпечуючи ефективне правосуддя над тими, хто вирішив посягнути на незалежність та територіальну цілісність України.
 
Саме завдяки вашим неймовірним зусиллям українська Феміда продовжує працювати в неймовірних умовах: під обстрілами, в евакуації і з величезним навантаженням – усе заради того, аби кожен українець відчував, що справедливість і Закон завжди пануватимуть в Україні, а кожний злочинець отримає заслужене покарання.
 
Ми всі переживаємо складні часи, але Україна безстрашно б’ється на усіх фронтах, доводячи світові, що Перемога - у єдності, а надійна безпека – це запорука ефективного правосуддя.
 
Служба судової охорони покликана бути надійним захисником судової гілки влади та громадян України, які беруть участь у судових процесах. І тільки разом ми можемо побудувати судову систему, яка заслуговуватиме найвищої довіри суспільства і стане взірцем законності, неупередженості та доброчесності.
 
Колектив Служби судової охорони ще раз вітає вас із професійним святом і бажає злагоди в родинах, професійних звершень, наснаги та нових досягнень заради Перемоги українського народу!
 
Зі святом!
Слава Україні