flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! ! !

24 лютого 2021, 14:54

 

РЕНІЙСЬКИЙ  РАЙОННИЙ  СУД  ОДЕСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

вул. Соборна, 122, м. Рені, Одеська область, 68803, тел./факс (04840) 4-18-36, 4-12-03,

e-mail: inbox@rn.od.court.gov.ua, web: http://rn.odourt.gov.ua, код ЄДРПОУ: 02897879

_________№_________   

                                                                 Апеляційні адміністративні суди,

                                                                          Окружні адміністративні суди,

                                                                          Апеляційні суди,

                                                                           Місцеві загальні суди,

                                                                    Господарські суди областей

 

Щодо проведення судових засідань в режимі відеоконференцій

У зв’язку з непоодинокими випадками призначення судових засідань в режимі відеоконференції з Ренійським районним судом у позаробочий час та з метою належної організації проведення судових засідань в режимі відеоконференції, повідомляємо наступне.

Забезпечення відеоконференції з Ренійським районним судом здійснюється за наявності завчасного бронювання майданчика ВКЗ за допомогою \VЕВ програми "Бронювання системи відеоконференцзв'язку" - https://vr.court.cov.ua/.

Для проведення судового засідання в режимі відеоконференції у суді наявний 1 зал. При бронюванні майданчику для проведення ВКЗ обов'язково враховуйте режим роботи Ренійського районного суду: з понеділка по четвер - з 08:00 год. до 17:00 год., п’ятниця - з 08:00 год. до 15:45 год. (обідня перерва - з 13:00 год. до 13:45 год.).

Забезпечення відеоконференції з Ренійським районним судом здійснюється за завчасним направленням ухвал інших судів про проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв'язку на електронну адресу або поштову адресу суду. Ухвали судів, якими нашому суду доручено організувати дистанційне засідання в неробочий час або під час обідньої перерви, будуть залишатись без виконання.

При цьому, якщо судове засідання почалося в робочий час, але зачіпає також неробочий час відповідальний працівник суду за здійснення ВКЗ з іншими судами повідомляє про це головуючого суддю та припиняє сеанс відеоконференцзв'язку з іншим судом, виготовляє акт про припинення відеоконференції з Ренійським районним судом і через засоби електронного зв’язку направляє акт для відому суду, який забронював дистанційне засідання.

У рамках виконання доручень інших судів щодо забезпечення проведення судових засідань в режимі відеоконференції суд виконує тільки ті дії, які передбачені процесуальним законодавством України, а саме:

-     вручення пам'ятки про процесуальні права та обов'язки учасника судового процесу;

-      перевірки документів, що посвідчують особу та перебування поряд з нею до закінчення судового засідання.

         Поряд з цим, за дорученням інших судів з Ренійський районний суд не забезпечує виклик та явку учасників судових процесів у судові засідання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З повагою,

Голова Ренійського районного суду                                                                                                                              Одеської області                                                                                       К.В. Сорокін