flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Днем незалежності України

23 серпня 2017, 17:35

Привітання Голови Вищої ради правосуддя із Днем незалежності України! 

Дорогі українці!

 

Щиро вітаю вас із Днем незалежності України!

У день чергової річниці Незалежності України хочу побажати всім громадянам віри у щасливе майбутнє нашої держави, впевненості у власних силах, плідної праці та успіхів у всіх починаннях.

Нехай досягнення кожного з нас стануть цеглинками в побудові міцної держави, якою зможуть пишатися наші нащадки!

Зичу вам міцного здоров’я, оптимізму, радості та здійснення усіх мрій! 

 

З повагою

Голова

Вищої ради правосуддя                                                        

                               І.М. Бенедисюк

 

 

Привітання Голови Верховного Суду України із Днем Незалежності України 

 

Шановні судді та працівники апаратів судів!

 


Від імені Верховного Суду України та від себе особисто щиро вітаю вас із Днем Незалежності України.

Сьогодні, коли наша Держава приймає нові виклики, крок за кроком долаючи перешкоди у зміцненні незалежності та суверенітету, це свято має особливе значення. День Незалежності надихає кожного з нас на добрі починання в ім’я сильної, процвітаючої України – надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Тож від щирого серця зичу вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, добра, щедрої долі. Нехай об’єднує нас любов до рідної Батьківщини.

З повагою

Голова
Верховного Суду України
Я.М. Романюк

 

 

Привітання Голови Ради суддів України із Днем Незалежності України

Дорогі співвітчизники! Шановні судді, працівники апаратів судів та установ системи правосуддя!

Від імені Ради суддів України та від себе особисто сердечно вітаю Вас з Днем Державного Прапора та 26-ю річницею Незалежності України!

24 серпня – день, що золотими літерами вписаний в історію нашої держави, бо саме з нього ми ведемо літочислення нової епохи в житті України і житті кожного з нас. Ця знаменна дата законодавчо закріпила віковічне прагнення українців до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення і верховенство права.

Безумовно, ці роки стали випробовуванням для всіх нас, випробовуванням на зрілість, терпіння, толерантність, патріотизм, жертовність, відданість і людяність. Проте, ми зрозуміли, що готові і вміємо захищати свою землю як від агресора, так і від посягань на права і свободи громадян, підтвердження останньому – масштабна реформа судової влади України. І це символічно, бо незалежність держави як і незалежність судів і суддів має забезпечуватися усіма державними інституціями в усіх сферах життя країни.

Знаю, нам є чим пишатися, є що виправляти і вдосконалювати у процесі державотворення так, аби не було соромно перед нащадками за згаяний час та втрачені можливості. Я вірю, ми горді того, що причетні до творення і розбудови нашої держави, що кожен на своєму місці, змінюючи себе – змінює світ навколо на краще.

З нагоди Дня Незалежності України я від усієї душі бажаю Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі та миру заради майбутнього нашої держави та її народу.

Слава Україні!

З повагою, Голова Ради суддів України                                                                                                                                       Валентина Сімоненко

 

 

 

Вітання Голови Державної судової адміністрації України із Днем незалежності України

Шановні судді, працівники апарату судів, колеги!

Прийміть мої щиросердечні вітання з нагоди 26-ї річниці незалежності України!

Цього святкового дня я бажаю Вам здоров’я, щастя, достатку, сили та наснаги в усіх Ваших справах. Миру й добра Вашій родині, багатої долі у квітучій, сильній і незалежній державі.

 Нехай Бог береже Вас та Україну!

 

З повагою

Голова ДСА України                                                                                                                                                                   Зеновій Холоднюк