flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ.

18 травня 2023, 12:37

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

 У РЕНІЙСЬКОМУ РАЙОННОМУ СУДІ

ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

       З метою популяризації і підвищення прозорості діяльності  суду  та ознайомлення з його роботою 18 травня 2023 року в Ренійському районному суді Одеської області було проведено «День відкритих дверей».

     Відвідали даний захід учні 9-10 класів Ренійського навчально-виховного комплексу  «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – ліцею»  на чолі  з вчителем правознавства Попаз Є. І.

   

    Провели  захід керівник апарату Ренійського районного суду Одеської області Єрємєєва М.М. помічники суддів Тєрєщенко С.М. та Міхайліченко В.О.

     Учням було роз’яснено порядок звернення до суду та реєстрації вхідних документів, а також про роботу автоматизованої системи документообігу суду  Д-3.

    Особлива увага була приділена профілактичній бесіді помічника судді Тєрєщенко С.М. з питань запобігання злочинності серед неповнолітніх, повідомлено про особливості кримінальної  відповідальності, види покарання неповнолітніх.

 

 

 

        Завершуючи захід, працівники апарату суду побажали всім успіхів у навчанні, бути наполегливими в здобутті знань, бути гідними громадянами і не закреслювати поганими вчинками  собі життя.